Gizlilik & Çerez Politikası

coffeeciel.com | coffeeciel.com.tr | ciel.coffee


Bu uygulama kullanıcılarından bazı kişisel verileri toplar.
Toplanan kişisel veriler belirtilen amaçlar ile aşağıda belirtilen servisler tarafından kullanılmaktadır:

Kullanıcı ile iletişim

  • İletişim Formu
    Kişisel Veri: e-posta adresi, ad ve soyad

  • Toplu Gönderi Listesi
    Kişisel Veri: e-posta adresi, ad ve soyad

Barındırma ve Sunucu Altyapısı

  • Google Cloud Storage
    Kişisel Veri:Servisin gizlilik politikasında belirtilmiş olan çeşitli veriler

Harici kaynaklardan içerik görüntüleme

  • Google Fonts
    Kişisel Veri:Kullanım verisi ve servisin gizlilik politikasında belirtilmiş olan çeşitli veriler
  • Google Maps
    Kişisel Veri:Kullanım verisi ve servisin gizlilik politikasında belirtilmiş olan çeşitli veriler

Trafik Optimizasyonu ve Dağıtımı

  • CloudFlare
    Kişisel Veri:Çerezler ve servisin gizlilik politikasında belirtilmiş olan çeşitli veriler

SPAM Koruması

  • Google reCAPTCHA
    Kişisel Veri:Çerezler ve Kullanım verisi

 
Veri Sorumlusu

A.Semih Karakurt, Coffeeciel Kahve Gıda Bilişim San. ve Tic. Ltd. Şti., Eskişehir/Türkiye
E-posta adresi: [email protected]

Bu gizlilik bildirimi (i) 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, (ii) Avrupa Birliği Parlamentosu ve Konseyi’nin 27 Nisan 2016 tarihli ve 2016/679 sayılı Genel Veri Koruma Tüzüğü (“Genel Veri Koruma Tüzüğü”) gibi, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, kişisel verilerin korunmasına ilişkin, uygulanabilir mevzuat kapsamında hazırlanmıştır.
This privacy policy is prepared according to specified under legislations applicable and related to personal data protection, including but not limited to(i) Turkish Law No: 6698 (“Law on Protection of Personal Data”) and (ii) Regulation (EU) 2016/679 of the European Parliament and of the Council (“General Data Protection Regulation”)
Additional information about this policy can be found below for EU users.